Wie zijn wij

Dellemann de Rooij is een administratie- en belastingkantoor opgericht door Jerry Dellemann en Thijs de Rooij. Beiden hebben wij op de Rijksuniversiteit Groningen de studie Accountancy met succes afgerond. Thijs de Rooij is vervolgens voornamelijk werkzaam geweest bij ABN AMRO Bank.  Jerry Dellemann heeft na zijn studie gewerkt bij EIFFEL, BGH Accountants & Adviseurs, Rijnaert Administraties en Belastingadvies en Result Accountants.

Hét administratie- en belastingkantoor voor ondernemers
In 2014 hebben wij Dellemann de Rooij opgericht. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan tijdens onze studie- en werkjaren gebruiken wij nu om ondernemers zo goed mogelijk te helpen bij al hun administratie- en belastingzaken. Wij hebben inmiddels een uitgebreide klantenkring in diverse branches door heel Nederland.

Waarom kiezen voor Dellemann de Rooij?
Als snelgroeiend bedrijf kunnen wij als geen ander meedenken met jonge, ambitieuze ondernemers en helpen wij hen in hun ontwikkeling tot succesvolle ondernemingen. Wij helpen onze klanten bij al hun financiële en fiscale vraagstukken en denken pro-actief mee. Daarnaast onderscheiden wij ons door persoonlijk en laagdrempelig contact.