wie wij zijn

Frisse blik op finance

Jong en bij de tijd, met een gigantische bak aan ervaring: administratie- en belastingkantoor Dellemann de Rooij is opgericht door Jerry Dellemann en Thijs de Rooij. Beide zijn in het bezit van een master degree Accountancy en brengen jarenlange ervaring in de wereld van finance met zich mee, opgedaan bij o.a. ABN AMRO, Van Lanschot, Eiffel en verschillende administratie- en accountantskantoren. Jane Ramadhin ondersteunt het kantoor op administratief vlak.

Jouw administratie doen we digitaal maar onze aanpak is persoonlijk: wij kennen al onze klanten bij hun voornaam. Zij omschrijven ons als betrouwbaar, behulpzaam en altijd beschikbaar. We denken mee en vooral vooruit met al jouw financiële zaken.

Jerry Dellemann

EIGENAAR

Thijs de Rooij

EIGENAAR

Wat wij doen

Met die kennis ondersteunen wij ondernemers – klein tot groot – met al hun financiële zaken. Van het opstellen van een gedegen jaarrekening tot het bijhouden van een maandelijks online overzicht van openstaande facturen en btw-afdracht. Dat doen we met een uitgebreid online totaalpakket waarbij we klanten bedienen met een app. Bekijk hier onze diensten.

Bedreven en bereikbaar

Altijd bereikbaar, we reageren razendsnel maar ook altijd accuraat. En nemen de tijd om zaken voor je uit te zoeken als we niet direct het antwoord hebben. Belangrijk vinden we het persoonlijke contact en we hopen dat je het gevoel hebt dat je altijd bij ons terecht kunt met al jouw financiële vragen.

Werkwijze: warm, snel, betrokken

Voor onze klanten zijn we een zakelijke sparringspartner. Zij geven even een belletje om te brainstormen over een nieuwe bedrijfsvorm. En wat is nou de beste manier om nieuwe werknemers in dienst te nemen: in loondienst of op freelance basis? Met al die vragen kun je bij ons terecht. Kennismaken met koffie? Neem contact met ons op.

Uitgebreid netwerk

Ons uitgebreide netwerk van financiële partners helpt jou om alles rondom administratie en belastingen op orde te krijgen. Denk aan het regelen van bedrijfsstructurering, fiscale vraagstukken en samenstelverklaringen. We denken met je mee en brengen je in contact met betrouwbare partners.

‘Persoonlijk contact vinden we belangrijk:
we hopen dat je het gevoel hebt dat je altijd bij ons
terecht kunt met al jouw financiële vragen.’

BEZOEKADRES

Dellemann de Rooij
Journey Offices #339
Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem

CONTACT

Neem contact met ons op.

‎+31 26 800 1251 (Kantoor)
+31 6 52 497 069 (Jerry Dellemann)
+31 6 20 437 855 (Thijs de Rooij)
info@dellemannderooij.nl

INFORMATIE

KvK-nummer 84250534
Btw-nummer 863147392B01
Bank NL 87 INGB 0006 7887 45